Proefperiode

Tot 14-10-2023


Beste Frederik,

Hartelijk dank voor uw aanvraag voor de proefperiode van de 'AI-chatbot-assistent Cybercrime en Cybersecurity'. We hopen dat de chatbot aan uw verwachtingen voldoet. Mocht dit niet het geval zijn, dan vernemen wij graag uw feedback. U kunt deze richten aan: info@digiweerbaar.nl.

Hier enkele tips om optimaal gebruik te maken van de AI-Chatbot

  1. Duidelijke Vragen: Formuleer je vragen zo duidelijk en specifiek mogelijk. Dit helpt de AI-chatbot om je beter te begrijpen en nauwkeurigere antwoorden te geven.
  2. Exclusieve en Betrouwbare Bron: Deze chatbot is exclusief verbonden met de Cybercrimeinfo-database. In plaats van te vertrouwen op algemene internetbronnen, put de chatbot uit zorgvuldig gecontroleerde informatie uit deze specifieke database. Dit betekent dat alle informatie die je ontvangt grondig is gecontroleerd en betrouwbaar is. Desondanks is het raadzaam om geen persoonlijke, gevoelige of vertrouwelijke informatie met de chatbot te delen.
  3. Vertrouwelijke Omgeving: Deze chatbot is ontworpen met privacy in gedachten. Je kunt erop vertrouwen dat de chatbot een veilige en vertrouwelijke omgeving biedt voor al je vragen en discussies.
  4. Feedback: Als je denkt dat een antwoord niet correct of onvolledig is, kun je dit aangeven of de vraag op een andere manier formuleren.
  5. Specifieke Onderwerpen: Deze chatbot is geoptimaliseerd voor vragen over cybersecurity, cyberaanvallen, kwetsbaarheden en gerelateerde onderwerpen. Maak hier optimaal gebruik van!
  6. Experimenteer: Probeer verschillende soorten vragen te stellen om een gevoel te krijgen voor de capaciteiten en beperkingen van de chatbot.
  7. Taalondersteuning: De chatbot ondersteunt maar liefst 92 talen. Dit betekent dat je je vraag kunt stellen in je eigen taal, en de chatbot zal zijn best doen om je te begrijpen en een passend antwoord te geven.
  8. Leerproces: Net als bij elke andere technologie, kan er een leercurve zijn bij het gebruik van de AI-chatbot. Hoe meer je het gebruikt, hoe beter je zult worden in het formuleren van vragen en het interpreteren van antwoorden.
  9. Geniet!: Hoewel de chatbot primair een hulpmiddel is voor cybersecurity, kan het ook vermakelijk zijn om te zien hoe geavanceerd AI-technologie kan zijn.

Als u tevreden bent, heeft u de keuze uit drie pakketten: basis, standaard en premium.