Phishing campagnes

Uw organisatie bevat veel informatie die interessant is voor cybercriminelen. Zij 'hengelen' dan ook graag naar deze gegevens door u of uw medewerkers te benaderen via mails, telefoontjes, SMS of WhatsApp berichten. Dit hengelen naar informatie door criminelen heet 'phishing'.

Phishing is een van de meest voorkomende vormen van cybercrime en de schade voor u of uw organisatie kan enorm zijn. Het loont daarom om hier aandacht aan te besteden. Middels een zeer betaalbare en laagdrempelige 'phishing campagne' kunnen wij voor u in kaart brengen hoe het is gesteld met de bewustwording binnen uw organisatie. Het kan op deze manier dienen als nulmeting en inzicht bieden in welke stappen u kunt zetten om uw digitale risico's te verminderen.

Hoe werkt het?
Wij zetten in gezamenlijk overleg een (goedaardig) phishing bericht uit binnen uw organisatie en wij rapporteren terug met een uitgebreid overzicht van de resultaten. Op basis van deze resultaten kunnen wij u, mits gewenst, verder helpen bij het nemen van de juiste maatregelen. De phishing campagne is een zeer betaalbare manier om een eerste stapje te zetten op gebied van bewustwording in uw organisatie. Het dient tevens als 'nul-meting' om inzicht te krijgen het huidige niveau van bewustzijn.

Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor meer informatie.