Uw digitale veiligheid begint hier

Digitaal alarm / lokdoos

De 'digitaal alarm / lokdoos' is een veiligheidsnet in uw netwerk om aanvallers te detecteren wanneer andere maatregelen falen. Het is vergelijkbaar met een alarmsysteem in een huis. Wanneer er wordt ingebroken, is het dé maatregel om inbrekers te detecteren wanneer alle andere maatregelen hebben gefaald. 

Hoe werkt het?

De 'lokdoos / digitaal alarm' is een fysiek of virtueel netwerkapparaat dat zich voordoet als een legitiem apparaat in uw netwerk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een computer, server of VoIP-telefoon. De 'digitaal alarm / lokdoos' kan zo ingesteld worden dat deze naadloos aansluit op uw bedrijfsnetwerk. Na het instellen van de 'lokdoos / digitaal alarm' hoeft u enkel te wachten tot de 'digitaal alarm / lokdoos' een aanvaller of malware detecteert. Er is geen ruimte voor twijfel. Wanneer de 'digitaal alarm / lokdoos' kwaadaardig netwerkverkeer detecteert is dit altijd verkeer dat niets te zoeken heeft op de 'lokdoos / digitaal alarm'. Bij een detectie wordt u direct op de hoogte gebracht via email, Slack en/of SMS. Uw netwerk wordt zo als het ware voorzien van een digitaal alarm.

Waarom een 'lokdoos / digitaal alarm'?
Ieder jaar ontdekken vele bedrijven dat ze gehackt zijn of te maken hebben met een datalek. Gemiddeld genomen hebben hackers 279 dagen vrij spel tot deze hacks en datalekken worden ontdekt, als ze al worden ontdekt. Zelfs bedrijven die duizenden euro’s uitgeven aan digitale veiligheid, hebben geen idee of er momenteel een hacker aanwezig is op het netwerk. De 'digitaal alarm / lokdoos' biedt hiervoor een oplossing.

Zeer betaalbaar en zo geregeld!
Het digitale alarm is dé manier om te voorkomen dat hackers onopgemerkt in uw systeem verblijven. Het installeren van een 'digitaal alarm / lokdoos' kan al binnen  5 minuten geregeld zijn. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie en we helpen u graag verder.